Fuel pump will not prime

RuskiRacer

Sergeant
Jul 17, 2019
428
157
0
Ride
2009 e93 335i
I cut out the power wire out of my parts car for the ekp repinned it into the harness and my pumps primed and the car fired right up and was able to take it around the block
 
  • Wow
Reactions: NoGuru

RuskiRacer

Sergeant
Jul 17, 2019
428
157
0
Ride
2009 e93 335i
Absolutely zero clue, I noticed I had some grains of wheat in my car I probably had a mouse or something in it they like to come warm up near the motor after the car is parked. They may have done some damage because I was able to log on my jb4 now I am no longer able to all it reads is rpm
 

RuskiRacer

Sergeant
Jul 17, 2019
428
157
0
Ride
2009 e93 335i
Thanks guys. I will never buy another 06 or 07 production date again. I've had nothing but wierd electrical issues and so does my one other friend with a 06 production date. Corrosion on wiring, modules randomly frying. Then I have guys who use there whole engine bay harness shredded by mice and patched up and there cars operate flawlessly. Geuss living in a state where 6 months of the year is winter doesn't help. Ohhh bmw idk if I hate you more than I love you
 

Torgus

Major
Nov 6, 2016
1,841
1,297
0
Boston
Ride
ACF 6466 E92 + METH
Thanks guys. I will never buy another 06 or 07 production date again. I've had nothing but wierd electrical issues and so does my one other friend with a 06 production date. Corrosion on wiring, modules randomly frying. Then I have guys who use there whole engine bay harness shredded by mice and patched up and there cars operate flawlessly. Geuss living in a state where 6 months of the year is winter doesn't help. Ohhh bmw idk if I hate you more than I love you

It is called sadomasochism.